Tafel SWAN


In dit onderdeel van InterieurIndex deel ik het ontstaan van producten. Vaak zie je enkel het eindresultaat maar hier neem ik je mee van de schets tot het uiteindelijke eindproduct.

Er zullen momenten zijn van grote blijdschap, teleurstelling. Ontwerpen zullen een tijdje op de plank blijven liggen om vervolgens plots weer opgepakt te worden. Hier zal ik elke stap delen en is er tevens ruimte om te reageren. Ik hoop dat het een mooie lijst van ideeën wordt die uiteindelijk een plekje krijgen bij de consument.

Om een goed beeld te krijgen van de verhoudingen, heb ik een poot 1 op 1 uitgewerkt. Op deze manier kan ik tevens zien hoe ik de poot wil opbouwen en welke details dit oplevert.

Met fotobewerking staat er dan opeens een impressie van hoe blad en poten samen komen.

Momenteel wordt er een prototype van de SWAN gemaakt.
Op basis van dit model kan ik echt bepalen of alle details zijn zoals ik ze bedoelt heb.
Een computer tekening is mooi, maar er gaat niks boven een echt 1 op 1 model, waar je aan kan zitten, eten en uren over design kan bomen.

Follow Me!

Follow IX on Pinterest! Follow IX on Twitter! Follow IX on Facebook!
 • Over InterieurIndex

  Interieurindex is de speeltuin van ontwerper Marc Th. van der Voorn. Hier vind je een rijke verzameling foto's, quotes en producten die hem inspireren. Maak kennis met Marc's werk op: www.marcvandervoorn.nl

 • Deel je werk

  Heb je een tip of werk dat de wereld moet zien? Stuur dan een mail naar: marcvandervoorn [at] gmail.com

 • Ad Squares Widget

  Marc Th. van der Voorn Lamp MIST
 • We are fan!

  Designmeubels van Odesi

 • Page optimized by WP Minify WordPress Plugin