[24] Boeken Parade

Op z’n kantje
De wandkast Paperback van Studio Parade is onlangs nog tijdens de Woonbeurs genomineerd voor een “Sanoma Woonaward 2010″. Terecht, wat mij betreft. De minimale ruimte die deze kast inneemt, is bijzonder. Het meest geniale vind ik echter wel dat je je boeken horizontaal kunt plaatsen. De stijve nek van het verticale kijken, is dus verleden tijd.

zij aan zij
Paperback is modulair opgebouwd en bestaat per set uit één stevige wandplaat van 60 x 120 cm met 13 horizontale sleuven erin en 13 losse legplanken die je in de sleuven kunt schuiven. Per 13 legplanken zijn er 3 met een “tab” eraan voor het plaatsen van grotere boeken, tijdschriften of andere voorwerpen.

Paperback kun je naar eigen inzicht als klein, groot of zelfs als wand vullend formaat toepassen. Hij wordt standaard geleverd in wit en prijzen beginnen bij €365,- voor 1 element van 120×60 cm. Neem contact op met Spectrum Design als je interesse hebt.

Follow Me!

Follow IX on Pinterest! Follow IX on Twitter! Follow IX on Facebook!
 • Over InterieurIndex

  Interieurindex is de speeltuin van ontwerper Marc Th. van der Voorn. Hier vind je een rijke verzameling foto's, quotes en producten die hem inspireren. Maak kennis met Marc's werk op: www.marcvandervoorn.nl

 • Deel je werk

  Heb je een vraag, tip of werk dat de wereld moet zien? Stuur dan een mail naar: marcvandervoorn [at] gmail.com

 • Ad Squares Widget

  Marc Th. van der Voorn Lamp MIST
 • We are fan!

  Scape lounge bank

 • Page optimized by WP Minify WordPress Plugin