[32] Odesi kweekvijver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw stem telt
Altijd al eens in een jury willen zitten? Dit is de kans!

Het Nederlandse merk Odesi betrekt geïnteresseerden in een vroeg stadium bij het ontwerpproces. Een paar keer per jaar presenteert het merk een aantal potentieel nieuwe modellen aan het publiek.
Deze zogenaamde ‘Kweekvijver’ levert waardevolle informatie op voor zowel de ontwerper als het merk.
In een vroeg stadium weet je of er interesse en wat de sterke of zwakke punten zijn van een ontwerp” aldus Marc Pieterse oprichter van het merk.

5 kanshebbers
Op dit moment zitten er 5 ontwerpen in de kweekvijver.
Van links naar rechts: de eettafel STUD,”Om de samengestelde verspringende tafelpoten te realiseren wordt er gebruik gemaakt van authentieke meubelmakers technieken” (ontwerper Marc Th. van der Voorn).
Stoel FRED, “Fred is een sobere houten stoel met een eigenzinnige, strakke geometrie. De opbouw uit twee delen is helder en verassend eenvoudig (ontwerper Wout Speyers).
Eettafel FACET, “De Facet tafel is voorzien van vele spannende details. Taps lopende vormen, afgeschuinde randen en poten die heel licht naar buiten lopen.” (ontwerper Peter van de Water).
De FLOW CHAIR, “Om de subtiele curves in de stoel te benadrukken, zal deze curve worden versterkt door de garen in een contrasterende kleur te gebruiken.” (ontwerper Ronald Knol).
En tot slot de eettafel ULU, “Het blad lijkt “gevouwen” over een niet alledaags frame waarbij de poten schuin naar buiten geplaatst zijn.” (ontwerper Remy Meijers).

 

Follow Me!

Follow IX on Pinterest! Follow IX on Twitter! Follow IX on Facebook!
 • Over InterieurIndex

  Interieurindex is de speeltuin van ontwerper Marc Th. van der Voorn. Hier vind je een rijke verzameling foto's, quotes en producten die hem inspireren. Maak kennis met Marc's werk op: www.marcvandervoorn.nl

 • Deel je werk

  Heb je een vraag, tip of werk dat de wereld moet zien? Stuur dan een mail naar: marcvandervoorn [at] gmail.com

 • Ad Squares Widget

  Marc Th. van der Voorn Lamp MIST
 • We are fan!

  Scape lounge bank

 • Page optimized by WP Minify WordPress Plugin