[51] Organisch lijnenspel

Even wennen
We zijn gewend geraakt aan houten vloeren die in keurige rechte banen onze vloeren bedekken. Met de komst van Bolefloor is daar verandering in gekomen.

Tot nu toe werden deze unieke vloeren alleen vervaardig door een handje vol toegewijde ambachtslieden. Het Nederlandse bedrijf Bolefloor heeft de gewelfde plankenvloeren voor de brede markt ontwikkeld.

Bolefloor is ’s werelds eerste, industrieel vervaardigde, hardhouten vloerbedekking, met natuurlijk gewelfde planken, die de natuurlijke groei van de boom weerspiegelen. De naam Bolefloor komt van het woord ‘bole’ wat boomstam betekend.

Twee keer kijken
Ook ik moest twee keer kijken om het unieke karakter van dit product te doorgronden.
Als een puzzel wordt de vloer op maat gemaakt en eenmaal gelegd lijkt het eenvoudiger dan het is. Computergestuurd krijgen de planken hun unieke vorm en is het handwerk verleden tijd. Niet eindeloos passen en meten, maar met een druk op de knop een Organische plankenvloer op maat.

Zie Bofefloor voor meer informatie.

Tags: ,

Follow Me!

Follow IX on Pinterest! Follow IX on Twitter! Follow IX on Facebook!
 • Over InterieurIndex

  Interieurindex is de speeltuin van ontwerper Marc Th. van der Voorn. Hier vind je een rijke verzameling foto's, quotes en producten die hem inspireren. Maak kennis met Marc's werk op: www.marcvandervoorn.nl

 • Deel je werk

  Heb je een vraag, tip of werk dat de wereld moet zien? Stuur dan een mail naar: marcvandervoorn [at] gmail.com

 • Ad Squares Widget

  Marc Th. van der Voorn Lamp MIST
 • We are fan!

  Scape lounge bank

 • Page optimized by WP Minify WordPress Plugin