[1] Prachtig lijnenspel

Luchtig en transparant
Deze prachtige tafel is onderdeel van een serie van vier lampen en drie tafels. Ze werden ontworpen door Emiliano Godoy in 2007.

Doe het zelf
Bijzonder aan het ontwerp is dat het glazen blad geen verbinding heeft met de voet. Het geheel is dusdanig stevig en stabiel dat dit niet nodig is. Er is een bijkomstig voordeel dat de producent inzet. Je kan alleen de voet bestellen, en zelf bij een locale glasfirma het grote glazen blad laten maken. Hiermee zijn de transportkosten en het risico dat er iets mis gaat tijdens het transport nihil. Ik vind het briljant bedacht!

Glas of hout
Tevens is het mogelijk de tafel samen te stellen met een houten tafelblad. Dan zie je niet het lijnenspel van de acht poten dat de tafel juist zo bijzonder maakt.

2e prijs
De Árbol collectie won de tweede prijs tijdens de Nationale Design Biënnale 2007 in Mexico City. Zie ook : www.godoylab.com

Follow Me!

Follow IX on Pinterest! Follow IX on Twitter! Follow IX on Facebook!
 • Over InterieurIndex

  Interieurindex is de speeltuin van ontwerper Marc Th. van der Voorn. Hier vind je een rijke verzameling foto's, quotes en producten die hem inspireren. Maak kennis met Marc's werk op: www.marcvandervoorn.nl

 • Deel je werk

  Heb je een vraag, tip of werk dat de wereld moet zien? Stuur dan een mail naar: marcvandervoorn [at] gmail.com

 • Ad Squares Widget

  Marc Th. van der Voorn Lamp MIST
 • We are fan!

  Scape lounge bank

 • Page optimized by WP Minify WordPress Plugin