[54] Second skin

Nieuw leven
Al maanden zit deze stoel in het mapje, “hier wil ik wat over schrijven” en vandaag viel het kwartje. Bij de meeste nieuwe producten zit een prachtig persbericht maar dat was dit keer niet genoeg. Bij het zien van de stoel ‘Second Skin’ van Quinze & Milan was ik direct enthousiast. Het houten grid en het nonchalant gedrapeerde leer geven de stoel een stoere en pure look.

In het persbericht stond dat de “Notorious easy chair” model had gestaan voor dit ontwerp en dat ze hem hadden gestript en nieuw leven hadden ingeblazen.Alleen kon ik nergens die “Notorious easy chair” vinden, tot vandaag… mooi weer, mensen op de terrassen, sommigen heerlijk onderuitgezakt in de strandstoel!! En toen wist ik het; de notorious easy chair die model had gestaan was een onvervalste strandstoel.

Altijd zomer
Vandaar dat het even heeft geduurd voor ik mijn fascinatie voor dit ontwerp kon ontcijferen. Met deze stoel haal je het zomer gevoel 365 dagen per jaar in huis.

Hommage
Elke stoel is uniek en kan worden uitgevoerd in leer of Kvadrat stof. Het houten frame is van Eiken. Volgens het merk brengen ze met deze stoel een hommage aan het vakmanschap van de timmerman. De stoffeerder is snel klaar, hij of zij heeft enkel de 3 tot 5 lagen stof of leer zo ‘nonchalant’ mogelijk aan te brengen.

Meer informatie: www.quinzeandmilan.tv

Follow Me!

Follow IX on Pinterest! Follow IX on Twitter! Follow IX on Facebook!
 • Over InterieurIndex

  Interieurindex is de speeltuin van ontwerper Marc Th. van der Voorn. Hier vind je een rijke verzameling foto's, quotes en producten die hem inspireren. Maak kennis met Marc's werk op: www.marcvandervoorn.nl

 • Deel je werk

  Heb je een vraag, tip of werk dat de wereld moet zien? Stuur dan een mail naar: marcvandervoorn [at] gmail.com

 • Ad Squares Widget

  Marc Th. van der Voorn Lamp MIST
 • We are fan!

  Scape lounge bank

 • Page optimized by WP Minify WordPress Plugin