[80] Tovertafel

Tablabri-Fermob_ix

Een geweldige versmelting van een tafel met een parasol.
Ontwerpers duo Fabien Cagani en Laurent Matras (Delo Lindo – Frankrijk, Parijs) zijn de bedenkers van deze buitentafel “Tablabri “ voor het merk Fermob.

Parasol
In plaats van een ronde parasol in het midden van de tafel hebben ze nu een doek gespannen dat echt de hele tafel overdekt. Het tafeloppervlak blijft erg goed bruikbaar, al kan je niet op de hoek zitten. Het ontwerp is even eenvoudig als geniaal. Zodra ik een tuin heb, wil ik deze tuintafel!

Uit de zon

Het doek van de parasol is water afstotend en UV bestendig en verkleurd dus niet. En het kan in de wasmachine, als bijvoorbeeld een vogel er zijn behoefte op heeft gedaan.
De vier staanders kan je eenvoudig onder het tafelblad opbergen na een heerlijke dag buiten.

Het duo
Fabien Cagani (1961) en Laurent Matras (1961) werken sinds 1985 samen onder de naam Delo Lindo. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie “interieurarchitectuur’ aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs in Paris. Sindsdien werken ze samen aan interieur producten en projecten.

Zie ook: www.delolindo.com

 

tablabri buiten

tafel in onderdelen

onderaanzicht

detail parasol

Follow Me!

Follow IX on Pinterest! Follow IX on Twitter! Follow IX on Facebook!
 • Over InterieurIndex

  Interieurindex is de speeltuin van ontwerper Marc Th. van der Voorn. Hier vind je een rijke verzameling foto's, quotes en producten die hem inspireren. Maak kennis met Marc's werk op: www.marcvandervoorn.nl

 • Deel je werk

  Heb je een vraag, tip of werk dat de wereld moet zien? Stuur dan een mail naar: marcvandervoorn [at] gmail.com

 • Ad Squares Widget

  Marc Th. van der Voorn Lamp MIST
 • We are fan!

  Scape lounge bank

 • Page optimized by WP Minify WordPress Plugin