[88] Woodpack

woodpack - ix

Broedkastje
In stedelijke gebieden verdwijnt steeds meer groen. Dit maakt het voor vogels en insecten steeds moeilijker om hier te overleven. Sinds 1980 is het aantal huismussen in Nederland gehalveerd! Urban Nature Products wil de mens en natuur weer dichter tot elkaar brengen. Met het Woodpack vogelhuis kan dat! Bied de gevleugelde diertjes onderdak en hang een Woodpack op in uw tuin of balkon.

Urban Nature Products
Het Accoya hout waarvan de Woodpack is gemaakt van verduurzaamd hout. Dit houdt in dat het hout een speciale behandeling krijgt nadat de boom is gekapt. Door deze behandeling veranderen de eigenschappen van het materiaal zodat het hout beter bestand is tegen rotten. Praktisch komt het erop neer dat het hout niet nabehandeld hoeft te worden met olie of verf. Het bandje is van een recyclebaar kunststof gemaakt dat na inzameling en omsmelten weer hergebruikt kan worden voor het maken van nieuwe producten. Hiermee is de Woodpack volledig “Cradle to Cradle“.

woodpack - vrijstaand

Flatpack
Woodpack past door de brievenbus, vandaar ook de naam. Hierdoor hoeven er geen duur transport geregeld te worden. En hoeft u niet thuis te zijn om uw Woodpack te ontvangen, wel zo praktisch!
Een ander bijkomstig voordeel is dat het nestkastje makkelijk is schoon te maken. Zo eenvoudig als je hem in elkaar zet gaat hij ook uit elkaar, schoonmaken en Woodpack is klaar voor een nieuwe bewoner.

Bewoners
Woodpack is geschikt voor o.a. de huismus, koolmees, boomklever en de bonte vliegenvanger en is eenvoudig on-line te bestellen op www.woodpack.nl voor 39,50 euro (+ 3 euro verzendkosten). De levertijd is rond de drie werkdagen.

Materiaal: Accoya hout
Afmetingen nestkast: 190x165x275 mm (lxbxh)
Afmetingen verpakking: 370 x 258 x 25 mm (lxbxh)

Woodpack is een ontwerp van Koen Koevoets van Koen&Co ontwerpstudio

woodpack - verpakking

woodpack - bouwpakket

handleiding woodpack

woodpack - label

woodpack - stad

Follow Me!

Follow IX on Pinterest! Follow IX on Twitter! Follow IX on Facebook!
 • Over InterieurIndex

  Interieurindex is de speeltuin van ontwerper Marc Th. van der Voorn. Hier vind je een rijke verzameling foto's, quotes en producten die hem inspireren. Maak kennis met Marc's werk op: www.marcvandervoorn.nl

 • Deel je werk

  Heb je een vraag, tip of werk dat de wereld moet zien? Stuur dan een mail naar: marcvandervoorn [at] gmail.com

 • Ad Squares Widget

  Marc Th. van der Voorn Lamp MIST
 • We are fan!

  Scape lounge bank

 • Page optimized by WP Minify WordPress Plugin